WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 4.00 /5

Sandboxie преземете

Sandboxie со малициозен софтвер и вирусите изолирани заштитени, можете да креирате поле. На овој начин, на датотека сте ја превзеле од интернет, видео, и програмата останува во оваа област на безбедноста. Вашиот оперативен систем во место, и можете да ги промените прилагодувањата. E-mail пораки кои може да дојде вашиот вирус и малвер Sandboxie остануваат во областа. На овој начин, вашиот систем е чиста. Категории: Општи, Безбедност И Антивирус Оперативен Систем WINDOWS.

Sandboxie image
Sandboxie

преземете

  • Лиценца : Пробна Верзија
  • Верзија : 4.14
  • Големина : 2.60 MB
  • Оперативен Систем :
    • WINDOWS
  • Оперативен Систем Верзија : XP/Windows 8
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-02-13